Bloemenverkoop 2023

Naar goede gewoonte staan onze serres ook dit jaar opnieuw rijkelijk gevuld met prachtige bloemen en planten. Onze leerlingen zijn alweer uitermate trots op het resultaat…

We zijn dan ook heel blij om jullie onze nieuwe plantenlijst 2023 voor te stellen.  We kozen opnieuw voor de opkweek van sterke bloemensoorten, de laatste warme zomers alsook ons kustklimaat indachtig. Ook dit jaar pakken we uit met heel wat nieuwigheden.  

U bent dan ook van harte welkom op de bloemenverkoopweek die dit jaar doorgaat van maandag 24 t.e.m. vrijdag 28 april.

 

 

 

Bij de prijslijst hoort ook een fotoreeks die u via onderstaande link(s) kunt raadplegen; Tip: u kunt die link(s) ook terugvinden op de website van de school onder het balkje bloemenverkoop waardoor u er enkel nog op hoeft te klikken.

* link eenjarige bloemen: https://imgur.com/a/9hlSnAY

* link kruiden en groenteplantjes: https://imgur.com/a/86GrImX

* link vaste planten: https://imgur.com/a/0Wu1ltq

Indien u vooraf wenst te reserveren mag u de lijst ingevuld terugbezorgen aan de klastitularis of aan een leerkracht tuinieren (Meester Koen, Dirk, Hedwig, Juf Veerle) 

Mailen kan ook naar: bloemenverkooprozenkrans@gmail.com.

Iedere digitale bestelling wordt per mail bevestigd met een antwoordje.

De bestellingen worden verwerkt in de volgorde waarin ze binnenkomen.  Indien een bepaalde soort, ondanks onze grote voorraad, toch uitverkocht is, hebt u de keuze om de optie ‘vervangers’ aan te kruisen.  We zorgen dan voor een passende ‘vervanger’ indien mogelijk.

Uiteraard kan u op de dag waarop u langskomt ook nog bloemen/planten kopen. Op vrijdag 28 april kan er bovendien iets gedronken worden in onze tuin-serre-bar van 16.00-19.00.

 

Wij hopen op goed weer en kijken graag uit naar uw bestelling.

Bloemenverkoop 2022

13/04/2022:
Onze werkgroep tuin zorgt er ook in de paasvakantie voor dat alle planten, bloemen en kruiden goed worden verzorgd!
Bijna klaar voor de week van de bloemenverkoop.

Na een natte koude winter kijken we met zijn allen uit naar de lente. Naar goede gewoonte staan onze serres ondertussen al rijkelijk vol met bloemen en planten. Onze leerlingen zijn ook dit schooljaar uitermate trots op het resultaat…
We zijn dan ook heel blij om jullie onze nieuwe plantenlijst voor te stellen. We kozen vooral voor de teelt van sterke bloemensoorten, de laatste warme zomers indachtig. Ook bij de kruiden staan enkele nieuwigheden en het al ruime assortiment tomatenplanten werd opnieuw uitgebreid met enkele soorten die in onze schooltuin al hun deugdelijkheid bewezen.
U bent dan ook van harte welkom op de bloemenverkoopweek die dit jaar doorgaat van maandag 25 t.e.m. vrijdag 29 april 2022.
Hieronder kan je ook de prijslijst raadplegen.
Bij deze lijst hoort ook een fotoreeks die u via onderstaande link(s) kunt raadplegen.
U krijgt er ook wat extra info bij elke plant.
https://imgur.com/a/9hlSnAY (link bloemen)
https://imgur.com/a/86GrImX (link kruiden en groenten)
https://imgur.com/a/0Wu1ltq (link vaste planten)

Indien u vooraf wenst te reserveren mag u de lijst ingevuld terugbezorgen aan de klastitularis of aan de leerkracht tuinieren. Mailen kan ook naar bloemenverkooprozenkrans@gmail.com
Iedere bestelling wordt bevestigd!
Op naar een goede verkoop en een kleurige tuin!