Algemene activiteiten (ov1-ov2) schooljaar 2019-2020


Schaatsfestijn!

Traditiegetrouw konden de leerlingen de laatste week voor de kerstvakantie gaan schaatsen te Koksijde! Hieronder een foto van de capriolen van klas 10 en ov2!


Basketbalsportdag 22 november 2019

Vrijdag 22 november konden de leerlingen terug genieten van een gevarieerde sportdag! Dans, hindernissenparcours, trampoline, kubben, knotshockey, enz stonden op het programma. In de namiddag werden basketbaltornooitjes gespeeld en natuurlijk... de prijzen uitgedeeld! 🥍🤸‍♂️⛹️‍♂️🥇🏆

Met een extra dank je wel aan de leerkrachten die vrijwillig aansloten om alle begeleiding mogelijk te maken!😍😍 Wil je veel meer foto's zien? Klik dan op de onderstaande foto!


Halloween 25 oktober 2019

Al twee jaar op rij organiseert BuSO De Rozenkrans een grote tweedehands kledingmarkt ten voordele van activiteiten voor haar leerlingen.
Met de opbrengt worden alle leerlingen  nu getrakteerd op lekkere frietjes, een spectaculaire roofvogelshow en een Halloweenfuif.

 

Op vrijdag 25 oktober mogen alle leerlingen van BuSO De Rozenkrans verkleed in het thema Halloween naar school komen.

 

Na een lekkere aperitief kunnen de leerlingen naar hartenlust smullen van lekkere verse frietjes en frikandellen. Wat leuk om aan te schuiven aan een echt frietkraam!

Een spectaculaire roofvogeldemonstratie maakt de verrassingsnamiddag compleet. De professionele valkeniers van Birds@Work Valkerij Manege laten de leerlingen kennis maken met tien tot twaalf verschillende roofvogels. Een vliegdemonstratie met de supersnelle valk, de acrobatische havik en buizerd, de geruisloze uilen en de imposante arend spreekt zeker tot ieders verbeelding!

Na de roofvogelshow mogen de leerlingen de spanning en opwinding van zich af dansen met een Halloweenfuif.  De herfstvakantie werd alvast feestelijk ingezet! Om meer foto's te zien te krijgen klik op de foto hieronder!


Oudercontact en Rode Neuzencafé op 18 oktober

Welkom op het oudercontact van 18 oktober (van 16u tot 19u). Wachten voor het oudercontact of napraten kan in ons Rode Neuzen café in de feestzaal! Welkom allemaal!

Muzirkus 2019

Donderdag 26 september konden heel wat klassen van opleidingsvorm 1 en fase 1 van opleidingsvorm 2 genieten van het jaarlijkse muziekspektakel Muzirkus in Plopsaland De Panne en dit via de sponsoring van de Rotaryclubs van Nieuwpoort-Westhoek en Koksijde, De Panne en Veurne. Dank je wel voor deze schitterende namiddag!


Algemene activiteiten schooljaar 2018 - 2019

Opening schooljaar

Klasgroepen 2018 -2019